Нашият екип


  Здравейте!
Казвам се Милена и с удоволствие Ви представям екипа на "Звезден празник". Специалисти и творци в различни области, ние работим отлично като едно цяло. Съобразявайки се с Вашия стил, предпочитания и очаквания създаваме за Вас една перфектна организация за да бъде празника Ви различен, неповторим и ЗВЕЗДЕН!!!


Ето ни и нас:
Професионален сватбен водещ Милена Петкова сватбена агенция Звезден Празник
МИЛЕНА - Управител/сватбен водещ

Обича: лятото, кучето си, екстремните спортове, да кара мотора си, да покорява върхове
Не обича: грах, "пера и фльонги", двуличие, фалшивите герои и турските сериали

          Аз съм от жените, които харесват динамичното ежедневие, обичат контактите с различни хора и умеят да работят върху няколко задачи едновременно. Преди години, когато дори Джей Ло не беше чувала за професията „Сватбен агент”, завърших специалност, доста различна от творческата работа с която се занимавам в момента.
          Професионалният ми опит се простира в областта на държавната администрация и частния сектор, където изградих своите организационни качества и усъвършенствах уменията си да работя в екип.
          През 2005 година си пожелах да имам работа, изпълнена с красиви емоции и вълнуващи преживявания. Тогава се роди моя творчески и идеен проект "Звезден празник". Завърших Международния колеж по сватбено планиране и събитиен мениджмънт в Лондон. Член съм на Световната Асоциация за сватбени консултанти.
          Аз организирам и координирам нашия млад и ентусиазиран екип. По индивидуален проект изготвям и режисирам цялостния сценарий на всяко събитие. Моята сила е Словото, а запазена марка – уникалните ритуали, в които преплитам стари от векове традиции с модерното звучене на изискано светско събитие.
          Днес "Звезден празник" е доказателство, че вървя в правилната посока. Наше дело и гордост са десетките приказно красиви сватби и специални събития, а най-голямо признание – безграничната благодарност на щастливите ни клиенти!

ДЕСИСЛАВА ПЕТКОВА  PR и реклама, координатор
ДЕСИСЛАВА - PR и реклама, координатор

Обича: лютеница, планините, да говори много, да се смее силно, да обикаля света, да танцува, да лети, да носи новите си дрехи
Не обича: банани, да глади дрехи, нацупени хора, пискливи гласове и чалгата

          Деси е моя дъщеря и e завършила специалност "Рекламни стратегии и фирмени комуникации" в "Сорбоната" Париж . Макар, че живее във Франция и работи по собствени бизнес проекти, тя е мой безценен партньор и сътрудник, който с огромно желание допълва всяка моя щура идея с много фантазия и творческа свобода. Деси е от хората, които не вървят по утъпкани пътеки, а създават свои.
           Може и да я срещнете на първата ни среща, а ако имате късмет - може тя да бъде главен координатор на Вашето събитие! :)
           Усмихната, лъчезарна и позитивна - Деси ще Ви завладее със своя изключителен магнетизъм и сигурна съм - Вие ще я обикнете!

МИЛЕНА – Флорист и дизайнер
МИЛЕНА - Флорист и дизайнер

Обича: шоколоад и сладкиши, различното и цветното, да пътува
Не обича: котки, клишета, суета, рутина и груби хора

          Милена е завършила инженерен дизайн. С вродения си талант и усет към естетичното, с много фантазия, идея и стил тя ще сътвори за Вас бутикови аранжировки с цветя, елегантни булчински букети, бутониери и украса за сватбената Ви лимузина.
Миленка с удоволствие и желание ще допълни Вашите идеи за уникална тематична украса с прецизно подбрани детайли.
Със своите нестандартни и креативни решения и най-вече с творческа свобода тя ще създаде открояващ се стайлинг, който да направи празника Ви Звезден!
Аз съм винаги спокойна и уверена, когато работя с нея, уверявам Ви - ще бъдете и Вие!

МАРИЯ ПАУНОВА - Художник - декоратор
МАРИЯ ПАУНОВА - Художник - декоратор

Обича: семплите и изискани неща, червеното вино, да сади дървета, да слуша Leonard Cohen
Не обича: боб, бира, кича, мръсотията, нахалството.

          Мария е силна в проектирането и осъществяването на интериорни решения, както и на изящни декори с нестандартни и креативни решения.
           Завършила е Нациналната гимназия по приложни изкуства" и "Мениджъмнт" в Икономически университет, Варна. Тя ще изгради цялостния стайлинг на Вашето тътжество, а също така ще изработи за вас всички сватбени аксесоари - украси за шампанското и чашите, сватбената книга, кутията за пликове, сувенирчетата за гости и всички други красиви сватбени неща.
           Креативна по природа тя търси нестандартния подход и създава проекти с индивидуални решения. Да създава красота в оригинални форми е нейното истинско призвание.
           Доверявайки се на Мария - всички големи и малки елементи за Вашия празник ще бъдат художествено реализирани в изизскан стил. Когато споделя с нея някое странно хрумване или смела идея и попитам дали това може да стане, Мария винаги отговаря: "трябва да може".
           Мария е невероятно всеотдайна в своята работа, а създадените от нейните ръце оригинални декори и аксесоари ще оставят трайни и топли спомени от Вашия празник.

КАЛОЯН КОЛЕВ - видео-оператор, графичен и уеб дизайн
КАЛОЯН - видео-оператор, графичен и уеб дизайн

Обича: фитнес, пържоли, модни дрехи, да се смее за сметка на другите
Не обича: маслини, гъби, любопитни хора и втора употреба

          Калата ще го познаете по мълчаливата усмивка с трапчинките.
           Завършил е Техническия университет във Варна, работи като графичен и уеб дизайнер.
           Голямата му страст е видеозасменането и 3Д анимацията. След обучение и придобита допълнителна квалификация в тази област, но най-вече със самородния си талант и креативност - Калоян е човекът, който ще преодолее със сръчност и лекота всички препятствия, улавяйки Вашия поглед под точния ъгъл, запечатвайки най-ценните и силно емоционални моменти на кадър, ще превърне празника ви в приключение, а операторското му майсторство ще го пресътвори в художествен филм.
           И още - Калата ще създаде оригинален дизайн на тейбъл картички, покани и други печатни издания за Вашия празник.
           Щастлива съм, че имам човек като Калоян в екипа си!

Красимир Андреев:  фотограф
КРАСИМИР АНДЕРЕЕВ - фотограф

Обича: джаз, лампови усилватели, стрелба с лък
Не обича: микровълновите печки, безделието и патриотите "на маса"

          Краси се занимава с фотография повече от 15 години. След първата ни сватба заедно ми направи силно впечатление точния му характер, професионалния подход и лекотата в общуването с младоженците. Той изготвя режисура за всяко събитие и прецизно се придържа към логистичния план. С естетически усет той ще ви предизвика да бъдете смели и да покажете най-красивото от себе си по време на артистичните фотосесии.
           Ще си позволя негов цитат: " Необходимо е усещане за хармония и красота, ние заедно създаваме кадъра, който усмихва, разтревожва, кара хората да се замислят или поспрат за момент".
           Всичките ми младоженци са истински щастливи и развълнувани, когато получат своите красиви фотографии и запечатани прекрасни мигове за цял живот.

www.artwedding.net
www.sunnywedding.net
DJ Petrakis
ПЕТКО - DJ Petrakis

Обича: да си похапва често, бързите коли, да танцува професионално "Break dance"
Не обича: риба, да му е студено, да няма къде да паркира

          С Петко се познаваме повече от 5 години. Казва, че не може да диша без музика: заспива и се събужда с любимите си песни. С него сме в професионален тандем и сме реализирали десетки сватби, партита, рождени дни както във Варна, така и в София, Шумен, Добрич и Балчик. Взаимно се допълваме по време на тържествата и церемониите и вече се научихме да общуваме без думи - особено когато е нужна бърза реакция.
           Петко държи на кристалния саунд. Непрекъснато обновява своята богата колекция от всички музикални стилове, евъргрийни и съвременни хитове. Откликва на всеки музикален вкус и умее да улавя Вашата енергия и настроение, като превръща всеки празник в незабравим купон.

www.djpetrakis.bg
Евелина Дойчинова - професонален гримьор
ЕВЕЛИНА - професонален гримьор

Обича: Креативните и позитивните хора, хубавата музика и хубавото вино
Не обича: Мързеливите мърморковците и израза: "Това няма да стане!"

          Ева е завършила Туризъм в Бургаския Университет "Проф. д-р Асен Златаров" и Школа за професионални гримьори "Авгеринопулу" в Атина, Гърция. Работила е като модел предимно в чужбина. Носител е на наградата на медиите за най-добър гримьор за две поредни години - 2011 и 2012г. Гримира за множество фотосесии, модни спектакли и разбира се много булки.
           Ева има артистичен нюх и дарбата да улавя перфектната линия и точния цвят на всяко лице. В деня на Голямото събитие, тя ще придаде на очите Ви искрящ пламък или мека дълбочина, във всички случаи ще имате неустоимо излъчване и блясък.

Facebook - Make up Studio
Мария Ковачева - организатор и координатор
МАРИЯ КОВАЧЕВА - организатор и координатор

Обича: да си поспива следобед през уикендите, графиците и стриктността и да се весели с приятели
Не обича: котки, старата си кола, хаоса, лъжата и лицемерието

          Мария е най-добрата ми приятелка. Тя е човекът, без когото наистина не мога!
           Завършила е Технология на хранително-вкусова промишленост в Пловдив и Световодство в Свищов.
           Мария е роден Организатор - точна и прецизна във всяко начинание. Предватително планира и обмисля и най-малкия детайл от дадено събитие. И ако случайно не съм си сложила предпазния колан или бързайки от една локация към друга превиша скоростта, Мария ще ме предупреди с точността на бордови компютър :)
           Под нейното зорко око, Вие ще сте 100% сигурни, че всичко ще върви "по мед и масло" във Вашия най-специален ден.

Ангелина: координатор и детски аниматор
АНГЕЛИНА - координатор и детски аниматор

Обича: да се рови за музика, да прави колажи, да кара сноуборд на нощна писта
Не обича: мамини синчета, откъснати цветя, стресирани хора

          Ани е онова спокойно и усмихнато момиче с лунички, на което ще се доверите, защото тя винаги намира начина за изпълнението на всяка задача.
           Завършила е "Психология" в Софийски Университет.
           Тя ще посрещне и обгрижи Вашите гости с внимание и такт, а за малките палавници ще спретне щури игри и приключения.