Обучение за сватбени организатори

Здравейте приятели!

Аз съм Милена Петкова и съм професионален сватбен организатор и управител на агенция "Звезден празник", която създадох през 2005 година. Завърших Международния колеж по сватбено планиране и събитиен мениджмънт в Лондон. Член съм на Световната Асоциация за сватбени консултанти. За тези 8 години срещнах много хора, които когато разберат професията ми, винаги реагират по един и същи начин - с усмивка и възхищение и дори мъничко благородна завист за работата ми, изпълнена с красиви емоции и вълнуващи преживявания.
Много често са ми задавали въпросите: "Как се става сватбен организатор, какво трябва да знам, какви качества да притежавам, къде мога да получа квалификация?".
Почти всяка седмица получавам запитвания на имейла си от креативни и амбициозни млади хора, които желаят да се потопят във приказката за сватбения агент ( тук визирам обичаната от всички романтична комедия " The wedding planner" с участието на Дженифър Лопес. Аз лично не харесвам словосъчетанието "сватбен агент" - думата "агент" по-скоро свързвам със застаховане, недвижими имоти или разузнавателни организации, но никак не се връзва със сватба. Сватбеното планиране и организиране е нещо различно, там няма нужда от агенти. Тази, сравнително нова у нас професия, обвита в романтичен ореол е изключително отговорна и сериозна.
Много мои булки, които след като вече са преживели "тръпката" на предсватбената подготовка и очарованието на собствената си сватба идват и ме питат дали може да ми помагат в организацията и на други сватби, за да усетят отново онова вълнение, романтика и ентусиазъм, но вече без стрес. Всичко това ме накара да обмисля идеята да помогна на млади хора, които копнеят за тази изпълнена с очарование но и трудности професия,като им предам моя професионален опит и споделя всички важни моменти, които са част от сватбеното планиране и подготовка.

И така - за всички вас, приятели - бъдещи професионалисти в сферата на сватбените събития заповядайте на:

Обучение на сватбени организатори на 29 и 30 март 2014 г. в Парк хотел Best Western адрес: гр. Варна, бул. "Княз Борис I" (срещу Делфинариума)

Обучението се провежда със съдействието на:

"Звезден празник ЕООД" - организиране на сватби и събития: www.zvezdenpraznik.com
"Alcantara Paris" - събитиен мениджмънт и сватбено планиране: www.alcantara.pro
"Comfutures Complices" - маркетинг, реклама, уеб сайт, социални медии: www.comfutures-complices.com
Ангел Ненов - професионална сватбена фотография и видео: www.angelnenov.com

Цена на Курса: 270 лв. без ДДС
В цената са вклучени 12 лекторски часа, практически обучения, обяд, кафе паузи, рекламни (канцеларски) материали.

В края на курса, всеки един получава Удостоверение за завършено обучение, издадена от Агенция "Звезден Празник".

Нуждаете се от повече информация? Направете запитване на email: office@zvezdenpraznik.com

При желание за Участие:


1. Моля попълнете следната Бланка:

2. Внесете сумата

от 81 лв. (30% от общата сума за обучението) на банкова сметка:
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG84UNCR70001520008734
Звезден празник ЕООД
Основание: Курс за Сватбени Организатори